Sofie Frisörmästare

Är en trygg och behaglig tjej som minst sagt är ordningssam. Hon är den  som agerar dator för oss övriga, kommer alltid ihåg sådant som priser  och tider. Hon är handlingskraftig som få och är lite av Frizz Anns  motor, det sitter aldrig fast. I november 2016 blev hon mamma för andra gången, men vi har  knappt märkt att hon varit föräldraledig. Hon släpper inte taget om oss  och salongen för en sådan sak.

Hon är känslig på många sätt: för det första är hon väldigt empatisk,  för det andra tuppar hon av om matklockan skulle haka upp sig och vi  törs knappt tänka på hur känslig hon är mot blod, många är dom som inte  tål se, men när man inte ens kan höra berättas om det.. Hon är en  halvgalen tjej med mycket fart och fläkt, en riktig stämningshöjare och  en genuint vänlig själ.

Hennes kunder möter en idérik, kreativ och stilsäker frisör. Hon är  salongens kemiexpert, som har en enorm känsla för färg. Hon önskar nog  att det vore studentbal varannan vecka och att alla skulle gifta sig tre  gånger per år, så hon fick göra många vackra uppsättningar, vilket är  bland det roligaste hon vet och det syns absolut. Har en ovanlig bredd,  det märks verkligen att hon brinner för sitt jobb och får hon fria  händer, flödar fantasin.
sofie frisormastaresofie frisormastare
sofie frisormastare