Den Stora Dagen 

Att stå brud och att gifta sig är någonting alldeles speciellt.

Bröllopsdagen är en dag som du förhoppningsvis bara kommer att få  uppleva en gång, så gör den till ett speciellt minne för framtiden och  ta väl vara på den fantastiska dagen då ni skall gifta er. För att  bröllopet skall bli så bra som man fantiserat och drömt om, är det  viktigt att man planerar noga för den stora dagen. Boka frisör i god tid  för bruduppsättning, och kanske även uppsättningar åt tärnorna.


Fotografierna är vad som tydligast förevigar denna dag efteråt,  så våga vara noggrann i ditt val av fotograf. Var även där ute i god tid  för bokning. Är er kyrka ledig denna dag då ni vill gifta er? Ja, det är  mycket att tänka på.

Tag chansen att göra det du har drömt om. Det här är din dag, den kommer  inte igen. Unna dig verkligen allt, denna enda dag som brud. Försök att  låta bli att tänka på kostnaderna, det enda du kommer att ångra är det  du inte kostade på dig. Det här är en dag då du skall vara extra vacker  och romantisk, utan att för den skull vara någon annan. Det är viktigt  att det ser naturligt ut, du skall se ut som om du alltid har varit så  här vacker.

Vi gör alltid provuppsättningar för att det skall bli precis så som du  tänkt dig. Vi har lång erfarenhet av bruduppsättningar och gör allt för  att du ska känna dig så vacker som möjligt.

Vårt råd till Er är: Ordna allt i tid.

​Det enda ni själva ska behöva tänka på är att ni har ringarna med er och  att ni inte glömmer bort att säga ”ja” Slappna av, njut av varandra och  dagen. Den går så snabbt och innan du vet ordet av är den över!
bild9bild9
bild9
bild10bild10
bild10