Om Frizz Ann

I vår harmoniska och kreativa miljö har Du möjlighet att slappna av och  uppleva en stund som bara handlar om Dig.

Frizz Ann är salongen som funnits i 33 år, vi vet vad Du som kund  har rätt att kräva av oss, så här hos Frizz Ann finns något för alla.

Genom att vi kombinerar klassiska klippningar, nya trender, kvalitet och  kreativitet, är Du som kund alltid i trygga händer.

Vi tror oss veta att det är ytterst få förunnat att kunna se sig själv  objektivt, därför gör vi en noggrann konsultation där vi ser till varje  individs personliga egenskaper, ansiktsform, hårkvalitet och livsstil,  det är en självklarhet hos oss och vi vågar säga vad vi tycker.

Kunder som kommer till Frizz Ann förväntar sig nytänkande och  inspiration. Därför anser vi att många bra kurser och visningar är A-O.

Vi gör vi vårt yttersta för att Du ska lämna vår salong nöjd med Ditt  besök hos oss, men framför allt nöjd med Dig själv!

Naturligtvis är vi  medlem i branschorganisationen Sveriges Frisör Företagare, vilket bl.a.  innebär att vi har justa avtal, avtalsenliga löner, frisörlicens och att  vi tar emot det rikstäckande presentkortet.

​Att notera: Vi tar inte emot kontanter bl.a för att minska  överfallsrisken.

https://popularafrisorer.se/Ljusdal” Vi finns med på PopuläraFrisörer