text

Sara:Är en genomgo och klok tösabit, hon är väldigt lättsam och den av oss  som ärligt kan kallas sportig. Hon har bl.a gjort tjejklassikern och  sprungit ultramaraton i fjällvärlden, åkt vasaloppet och cyklat vätternrundan. Hon har även  fullbordat en svensk klassiker. Sara  är lite av sleven i grytan, som är med där det händer. Hon är glad,  spontan och sprallig. Omtänksam som få och har ett hjärta av guld. Hon  är ett socialt geni och skulle nog kunna prata med Påven och Hin Håle  själv samtidigt. Det är alltid lika roligt att tjuvlyssna på samtalen  hon för med sina yngsta kunder. 
Som frisör är hon nyfiken, väldigt lyhörd och är därför alltid  uppdaterad vad gäller trender och nyheter. Hon är kvalitétsmedveten,  bara det bästa är bra nog. Det är därför som just hon valt ut vårt  högklassiga sortiment. Hon är vetgirig och formligen suger i sig allt  som kan vara bra att veta i yrket. Lyssnar på kundens önskemål, lägger  till sina egna ideér så att slutresultatet blir det allra bästa!

​​​​​​​Sara@frizzann.se

Sofie: Är en trygg och behaglig tjej som minst sagt är ordningssam. Hon är den  som agerar dator för oss övriga, kommer alltid ihåg sådant som priser  och tider. Hon är handlingskraftig som få och är lite av Frizz Anns  motor, det sitter aldrig fast.
Hon är känslig på många sätt: för det första är hon väldigt empatisk,  för det andra tuppar hon av om matklockan skulle haka upp sig och vi  törs knappt tänka på hur känslig hon är mot blod, många är dom som inte  tål se, men när man inte ens kan höra berättas om det.. Hon är en  halvgalen tjej med mycket fart och fläkt, en riktig stämningshöjare och  en genuint vänlig själ.

Hennes kunder möter en idérik, kreativ och stilsäker frisör. Hon är  salongens kemiexpert, som har en enorm känsla för färg. Hon önskar nog  att det vore studentbal varannan vecka och att alla skulle gifta sig tre  gånger per år, så hon fick göra många vackra uppsättningar, vilket är  bland det roligaste hon vet och det syns absolut. Har en ovanlig bredd,  det märks verkligen att hon brinner för sitt jobb och får hon fria  händer, flödar fantasin.
ann frisormastareann frisormastare
ann frisormastare